Sunday, February 1, 2015

SI PUTIH ANGGORA

Assalamualaikum dan selamat malam, first time saya post mengenai dunia arnab.Al maklumlah dah berjaya memelihara arnab. Sebelum ni asyik frust je sebab arnab yang kami pelihara pendek umur. Macam-macam masalah, jangkitan fungus, baby arnab tak cukup zat, kesejukan, baby arnab kena pijak, baby arnab kena makan dengan ibunya dan macam-macam hal lagi.

Mula-mula agak frust juga...macam nak jual je arnab tu. Tapi lepas saya Google dan belajar melalui blogger lain yg sudah lama memelihara arnab, barulah nampak 'jalan'...Alhamdulillah kelahiran yang ke empat berjaya menyelamatkan anak-anak arnab seramai empat ekor.(rujuk gambar di bawah)

Semoga arnab ni semua dapat survive dan diberikan rezeki untuk kami membelanya.

**hari-hari duk tenung anak-anak arnab..bilalah nk besar ni

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget
Blog ini tidak akan betanggungjawab dengan komen pengunjung yang tidak beretika