Tuesday, February 24, 2015

ONLINE STORE PALING BEST UNTUK SHOPPING

Assalamualaikum w.b.t..

Nie nak story sikit pasal online store yang paling best untuk Shopping dan menjana ekonomi negara..hahaha..Untuk kedai tu dapat menjana pendapatan.Apa lagi kalau bukan di:


Rasanya semua orang dah familiar dengan website jualan online ni especially kaum hawa. Akok nie je yang tergedek-gedek baru ketagih. Sebelum ni bukan tak ketagih, tapi sengaja melarikan diri dari terjebak supaya tidak ketagih. Haa..sekarang amik kau.

Mana lagi nak cari tempat yang jual barang murah, cantik, servis tip-top, mudah urusan dan segalanya di hujung jari je. Siap free delivery lagi. Hari ni order besok sampai, tapi jangan lah order time hari public holiday atau weekend. 
Macam jadi promoter plak rasanya.

Akak suka sangat lah dengan Fasion Mslimah
kat Nile.com.my ni. Murah dan berpatutan harganya. 



Cantik dress nie, tapi sayang takde plak size akak time order tu.
Akak memang minat sangat dengan Satin ni.




Blause pun harga murah dan cantik. Boleh mix and match kan dengan
color yang sesuai. Tudung dan pant pun ada kalau berminat. 



Haa..apa tunggu lagi. Sama-sama lah kita "melupuskan" wang 
yang ada dalam handbang tu untuk kepentingan
ekonomi negara..Hahaha

Tapi, ingat jangan membazir tau. Beli sekadar untuk keperluan kita je.

Selamat Membeli Belah !!!


3 comments:

  1. nuha pon sama terkedek-kedek baru tau nile.com.my ni. takpe la..better late than never. hihi

    Jemput ke blog nuha.. entry: Kenapa Musim Kemarau Kes Denggi Meningkat

    ReplyDelete

There was an error in this gadget
Blog ini tidak akan betanggungjawab dengan komen pengunjung yang tidak beretika